Ontvang de wekelijkse informatie over voeding en heerlijke recepten
Een essentiële aanvulling op jouw kennis

Wil jij je in jou tweede deel van je leven gezond, levenslustig en vitaal voelen? Ga dan voor mijn wekelijkse informatie die jou hierbij kan helpen.

Van een vrouw met overgangsklachten naar een levenslustige vrouw met vitaliteit, energie en zin in haar tweede deel van het leven.

De onderstaande tekst heb ik mogen ontvangen. Zij is al een tijdje geabonneerd op mijn nieuwsbrief vol informatie over voeding en een heerlijk recept:

Beste Maureen, Ik kijk altijd uit naar je nieuwsbrief. Er staan zoveel nuttige tips in. Met verstand en beleid gemaakt. Ik ben 57, in de overgang en ik heb 2 jaar geleden een maagverkleining gehad ( sleeve). Sindsdien ben ik 67.5 kg afgevallen. Maar ik woog op mijn lichst toch nog 121.5 kg. Verder afvallen lukte niet. Mijn hoge eindgewicht was toch een beetje een tegenvaller. Ik dacht dat de sky the limit was. Ik ben inmiddels enkele kilo's aangekomen hoewel ik gezond eet. Normaal volgens mijn internist. Ik zit er mee. En krijg het er niet meer af. Ik eet rond de 1800 calorieen per dag. Ik eet vegetarisch. Door jouw tips en het boek Health at Every Size is nu langzaam de gedachte bovengekomen dat ik dik gezond wil zijn. De optie die overbleef. Ik heb naast overgewicht geen andere gezondheidsklachten zoals diabetes of hoog chlorestrol. Daarnaast ben ik in de bodypositivity beweging gedoken. Onze maatschappij is ingericht op slank. Dik is vies, lui en ongezond. Ik wil mijn steentje bijdragen dat te veranderen. Ik wil me niet gevangen voelen in een dik lichaam. Ik heb hopelijk nog wat jaartjes te gaan. In ieder geval bedankt voor je tips. Je schrijft leuk en met verstand van zaken. Hartelijke groet, M B
mailicoon

Is dit misschien ook interessant voor je?

Ik heb een programma ontwikkelt waarmee jij in 30 dagen een platte buik kunt krijgen! 

Ja, dat is dus echt mogelijk, met de juiste voeding en beweging.
In dit programma ga jij leren hoe je voeding en beweging inzet voor jou platte buik!

Door middel van recepten, voedingsfeiten en voedingsweetjes die speciaal hierop gericht zijn. En uiteraard inspirerende woorden.

Dit alles onder begeleiding van mij, Maureen Bussmann.

Dit slechts voor € 127,00

Jij wilt dolgraag die extra kilo's rond je buik kwijt

Dit is nu voor € 127,00 beschikbaar

Wat ga je doen in de Academy van Your Silhouette:

  • Je krijgt 4 weken lang, elke week een les met een werkboek en voedingsinformatie.
  • Je krijgt hierbij ook voorbeeld recepten die jou die platte buik gaan opleveren
  • Je krijgt inspiratie om je nieuwe eetpatroon vol te houden, niet voor even maar voor altijd
  • Bonus informatie
  • Toegang tot het programma voor een half jaar i.p.v. een maand
broek

Jij krijgt weer een platte buik als je de lessen goed volgt in de Academy van Your Silhouette!