fbpx

Je E-boek
"Gezonder en Vitaler de overgang door"
is onderweg!

Duurt het jouw te lang voordat je het boek ontvangt?

WACHT!

Er hoort ook een gratis webinar bij!

In dit webinar geef ik ook antwoorden op vragen waar jij mee zit. Die zijn niet te vinden in het het E-boek. Het is een echte waardevolle aanvulling!

Hieronder kun je het webinar bekijken. Het duurt ongeveer 40 minuten en is een aanvulling op het e-boek dat je net aangevraagd hebt.

Jij weet nu wat de eerste stappen zijn om van je overgangsklachten af te komen!

Je weet:
  • wat de overgang is
  • wat gezonde voeding is
  • welke beweging zoden aan de dijk zet
  •  en je krijgt enkele recepten die jouw hierbij kunnen helpen.

Wil jij van je overgangsklachten af?
Laat mij dan helpen!

Speciaal voor de vrouw in de overgang heb ik een heel makkelijk programma gemaakt. Dit resultaat is te behalen binnen 3 maanden!

Hoe zou het zijn voor jouw als jij

In dit gesprek gaan we jouw klachten bespreken, wat je het allerliefst wilt en hoe jij dit kan bereiken. Het gesprek gaat via zoom. Zodra jij een dag en tijd hebt gekozen krijg je een e-mail met de link voor jouw sessie.

Wie ben ik?

Mijn naam is Maureen Bussmann en ik ben voedingscoach gespecialiseerd in voeding voor de vrouw in de overgang.

5 jaar geleden ben ik begonnen met een studie voor gewichtsconsulent en daarna heb ik mij gespecialiseerd in het helpen van vrouwen die graag van hun klachten af willen tijdens de overgang. Ik begeleid ze d.m.v. voeding naar een zo goed als klachtenvrije overgang. 

Maureen

Disclaimer:

Door mijn website, artikelen en/of producten te gebruiken ga je akkoord met de onderstaande disclaimer:

  • De informatie op deze website of bij mijn producten zijn niet allemaal door een officiële instantie goedgekeurd en dienen daarom niet zonder advies van een deskundige aangenomen te worden.
  • Resultaten, van producten en/of programma’s kunnen variëren van persoon tot persoon en verschillen wellicht van de resultaten genoemd op deze website.
  • De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose, om ziektes te genezen of te behandelen.
  • Raadpleeg altijd een deskundige voordat je significante wijzigingen maakt in je voeding, bewegingspatroon of leefwijze, als er sprake is van medicijngebruik of een ziekte.
  • De auteur stelt zich niet aansprakelijk voor mogelijke schade als gevolg van het gebruik van deze website, zowel direct als indirect.