Rosbief met frisse appel

Dit heb je nodig

  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 1/4 Appel – fris-zure
  • 3 plakjes Rosbief
  • 1 el Parmezaanse kaas – vlokken
  • 2 tl Olijfolie – extravergine
  • Peper – naar smaak
  • Zeezout – naar smaak

Zo maak je het

  • Snijd de zongedroogde tomaatjes in drieën
  • Schil de appel en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes
  • Snijd de plakjes rosbief doormidden en leg deze op de amuselepels
  • Leg de blokjes appel, een stukje zongedroogde tomaat en een vlokje Parmezaanse kaas op de amuse
  • Strooi nog een beetje grove peper en zeezout over de amuse
Rosbief met frisse appel
Wil jij elke week een lekker recept? Meld je aan voor de informatiebrief!
Producten waar je misschien in geïnteresseerd bent

Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Vergeet niet dit e-boek te downloaden!

Dit boek gaat je helpen met het krijgen van een platte buik d.m.v. voeding!