Dit heb je nodig (4 pers)

  • 600 gr Biefstuk – 150 gr per persoon
  • 1 Courgette
  • 2 rode paprika
  • 2 Rode ui
  • 200 gr Champignons
  • 40 gr Parmezaanse kaas – geraspt
  • 2 el Koriander – vers
  • 2 tl Peper
  • 2 snufje Zout
  • 2 klontje Roomboter

Zo maak je het

  • Snij de courgette en paprika in blokjes, de champignons in plakjes en de ui in ringen
  • Zet een wokpan op hoog vuur met een klein beetje roomboter
  • Marineer de biefstuk met peper en zout en zet daar ook vast een kleine pan voor op het vuur met roomboter
  • Wok de groenten 5 minuten met een beetje peper en de koriander
  • Rasp de Parmezaanse kaas (tenzij je geraspte kaas hebt gekocht ;-))
  • Bak na 2 minuten wokken de biefstuk kort aan, draai om en bak ook de andere kant kort aan
  • Laat de biefstuk nog heel even in de pan liggen op laag vuur, wij gaan voor medium dus al vrij snel na het dichtschroeien halen we de biefstuk uit de pan. Vind je doorbakken lekker, laat de biefstuk dan nog even in de pan liggen
  • Verdeel de groenten over twee borden, leg de biefstuk erop en strooi de Parmezaanse kaas er overheen
Wil jij elke week een lekker recept? Meld je aan voor de informatiebrief!
Producten waar je misschien in geïnteresseerd bent

Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Vergeet niet dit e-boek te downloaden!

Dit boek gaat je helpen met het krijgen van een platte buik d.m.v. voeding!