Pasen: lekkere recepten op tafel tijdens je Bruch of Lunch

Paasbruch / Paaslunch

Diverse recepten om een heerlijke paaslunch op tafel te zetten en je familie of vrienden te verrassen met heerlijke diverse gerechten.

Dit alles passend in een gezonde lunch.

Uiteraard is het ook leuk om de tafel mooi aan te kleden en vergeet niet om er gekookte eieren bij te doen. Denk ook aan een mooie waterkaraf en glazen! Naast koffie en thee is dit altijd prettig om te drinken. Probeer geen sappen op tafel te zetten maar zet dan fruit neer in zijn originele vorm.

Wat ander beleg betreft: zorg voor veel snoepgroente zoals cherrytomaat, komkommer, radijs, augurken, enz.

Ik wens jullie fijne paasdagen en geniet van het lekkere eten!

Liefs Maureen Bussmann,
voedingscoach voor de vrouw in de overgang

paastafel
Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest