Verwarm de oven voor op 150°C en leg een vel bakpapier op een bakplaat.
Leg ook een vel bakpapier op een platte schaal of snijplank die in de koelkast past.
Klop de eiwitten met zout stevig en voeg geleidelijk de kaneel en erythritol toe.
Spatel de gemalen amandelen er rustig doorheen.
Vul een spuitzak met het schuim en spuit 20 lijnen van ongeveer 5 cm lang en ruim 1 cm breed met wat afstand van elkaar op het bakpapier op het bakblik.
Bak in ongeveer 15 minuten in het midden van de oven krokant.
Schep de opgestijfde room uit het blik kokosroom, roer glad met evt. wat zoetstof.
Besmeer 10 schuimlijntjes op de gladde kant met wat kokosroom.
Plaats de overige met de gladde kant ertegen aan.
Smelt de chocolade in een schaal boven een pan met heet water. Goed roeren.
Doop de uiteinden in de gesmolten chocola en leg op het bakpapier op de platte schaal.
Bestrooi met geroosterd amandelschaafsel en zet in de koelkast om op te stijven.
Bewaar luchtdicht afgesloten in de koelkast.