Ingrediënten

  • 4 (oude) bruine of volkoren boterhammen
  • ½ eetlepel olie
  • 2 eieren
  • Restje groente, bijv. sperzieboontjes, snijboontjes, roosjes bloemkool, bleekselderij, venkel, wortel
  • paprikapoeder

Materialen

muffinvorm


Bereiding

  1. Warm de oven voor op 180 °C.
  2. Snijd de korsten van het brood. Rol het brood met een deegroller een beetje dunner.
  3. Bestrijk 4 holtes van een muffinvorm dun met wat olie. 
  4. Duw het brood in de vormpjes, druk goed aan tot er bakjes ontstaan. Bak de broodbakjes 5 minuten in de hete oven.
  5. Klop de eieren los en meng er de groente en wat peper en paprikapoeder door. 
  6. Verdeel dit over de broodbakjes. Bak de broodbakjes in ca. 15 minuten gaar. Eet ze warm of koud.

Eet smakelijk!

Wil jij elke week een lekker recept? Meld je aan voor de informatiebrief!
Producten waar je misschien in geïnteresseerd bent

Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Vergeet niet dit e-boek te downloaden!

Dit boek gaat je helpen met het krijgen van een platte buik d.m.v. voeding!