Programma De EetLijn

Door middel van voeding en levensstijl je overgangsklachten de baas

Wil jij klaar zijn met die overgangsklachten?

Ben jij het zat om altijd maar moe te zijn, die vervelende opvliegers te hebben
of vele nachten badend in het zweet wakker te worden?

In slecht 3 maanden kan het allemaal verbeterd zijn!

Is dit herkenbaar?

 • Midden in de nacht met je beddengoed richting de wasmachine moeten lopen omdat je er weer bijna uitdreef van het transpireren, en dan maar hopen dat je weer in slaap valt.
 • Je favoriete rok/broek aan wilt trekken omdat je je daar een mooie vrouw in voelt maar hij zit toch niet meer zo lekker en daarom maar weer naar gemakkelijke kleding zoekt.
 • Je bent bezig met het ontbijt aan het maken en terwijl je dat doet gaan je gedachten alweer richting je bed. Wat zou het eerlijk zijn om nog even te kunnen slapen, nog even geen dingen moeten doen.
 • Hoofdbrekens hebben over hoe je de dag weer door moet komen, “als ik maar geen opvliegers krijg bij …” en na aan het denken over eventuele schone shirts meenemen omdat door die opvliegers jij je niet meer fris voelt.
 • Uit je werk komen en het liefst op de bank kruipen en niets meer doen terwijl iedereen graag wil eten, het huishouden eigenlijk ook nog gedaan moet worden en jouw partner ook nog om aandacht vraagt.
herfstvrouw

Hoe zou het voor jou zijn als je

 • ’s Ochtends wakker wordt met dezelfde pyjama aan waarmee je bent gaan slapen en jij je partner niet hebt hoeven storen omdat jij weer een paar liter vocht verloor en je heerlijk aan een stuk door hebt kunnen slapen
 • Weer je favoriete kledingstukken aankan waar jij weer jezelf in bent en op en top vrouw voelt. Dus geen geld hoeft uit te geven aan een nieuwe garderobe
 • Je bij het ontbijt klaarmaken denkt: Yes, kom maar op met de dag, ik ben er klaar voor! Heb er zin in! Dus vol met energie de dag weer aankunt.
 • Overdag je geen zorgen hoeft te maken over die opvliegers op een vervelend moment, bijvoorbeeld als je even een koffiemoment pakt met een (mannelijke) collega. Tijdens een werkoverleg niet meer wegloopt om je om te kleden omdat je het idee hebt dat je kleding al niet meer fris is. Dus geen keuzestress over je kleding.
 • Uit je werk komt en nog zin hebt om van alles te ondernemen. Met liefde en gemak nog even de keuken induikt om een heerlijke gezonde maaltijd op tafel te zetten en daarna ook nog met je geliefden tijd door te brengen waar je energie van krijgt in plaats dat het je energie kost.

Dit is echt mogelijk:

Het programma, De EetLijn, speelt hier volledig op in. Je leert kiezen voor goede voeding en een gezonde leefstijl, niet voor even maar voor de rest van je leven. Ook ga je bijvoeding gebruiken daar ons huidige voedsel helaas niet meer (voldoende) de vitaminen en mineralen bevat die we hard nodig hebben. Dit doe je onder begeleiding van mij.

In 90 dagen transformeer jij van een vrouw die gebukt gaat onder haar overgangsklachten naar een energieke en levenslustige vrouw die je graag wilt zijn en dat ook de rest van je leven kunt zijn.

Ik doe geen loze beloftes, het is een bewezen programma waar al veel vrouwen baat bij hebben gehad.
Zie wat anderen hierover zeggen onder aan de pagina.

Met dit pakket start jij!

Startpakket-DoubleX

Het EetLijn Startpakket

 • Intakegesprek, incl. bodyscan
 • 4 coachsessies: (waarbij de intake 1 uur is en dan nog 4x een ½ uur)
 • De cursus “12 weken op pad met jouw EetLijncoach”, een compleet online trainingsprogramma van 12 weken lang. Je ontvangt twee keer per week een mail met een videoboodschap en complete informatie over 24 verschillende thema’s.
 • Essentiële voedingsstoffen voor 4 weken die je gebruikt náást je normale maaltijden. Dit pakket bevat o.a. de Double X-multivitaminen, mineralen en plantenstoffen voor een optimaal resultaat.
 • Je meldt je aan bij Amway om de rest van de vitamines en mineralen te kunnen bestellen (instructie wordt meegegeven)
 • Een digitaal receptenboek met dagmenu’s en overheerlijke, snelle en gezonde recepten.
 • Het EetLijn programmaboek; dit is jouw persoonlijke boek waar alles in staat en wat je voor altijd bij je houdt. Je zult het jaar na jaar kunnen blijven gebruiken.
 • Een praktische opvouwbare EetLijntas, ideaal om als reservetas mee te nemen in je handtas.
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep waar je ideetjes kunt opdoen en tips kunt krijgen en met andere eetlijners ervaringen en recepten kunt uitwisselen.

De investering in jouw gezondheid is € 549,50

Deelbetaling is mogelijk in overleg! 

Wat is de opzet van De EetLijn?

 • Het programma is doeltreffend en eenvoudig en het is geen dieet.
 • Je gaat niet crashen, hongeren en weer doorslaan, mét rente…
 • Je gaat je leefstijl aanpassen en als het je dat goed doet, heb je daar je leven lang plezier van.
 • Het is een programma om gezonder, slanker en vitaler te worden.
 • De opzet is het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel door uitgebalanceerde voeding.
 • Er wordt gebruik gemaakt van alle voedingsgroepen; koolhydraten, eiwitten en vetten.
 • Qua voeding ga je terug naar de tijd van onze voorouders maar wél aangepast aan deze tijd.
 • Het leven moet ook nog leuk zijn dus je gaat leren en ervaren dat gezond eten lekker kan zijn.
 • Door het programma worden vetreserves afgebroken en komen de afvalstoffen vrij.
 • Die worden uitgescheiden met als gevolg een schoon lichaam.
 • Door het programma wordt het lichaam gereinigd tot op celniveau.
 • Daardoor wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam hersteld.
 • Een lichaam wat schoon is op celniveau kan zichzelf genezen.
 • Legio vage en minder vage klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Geef me een paar dagen de tijd
en ik zal je helpen
je lichaam te laten veranderen in een vetverbrandend machientje
en
je overgangsklachten zodanig te verminderen
dat ze geen hoofdrol meer spelen,
zonder noemenswaardige ontwenningsverschijnselen
met als resultaat:

 • Een gezond gewicht
 • Minder gezondheidsklachten
 • Meer energie en vitaliteit
 • Een strálend uiterlijk

Veel gestelde vragen:

Dit is zó herkenbaar. Vroeger háátte ik het om te koken. Echt…mijn man kreeg mij de keuken niet in. Nu krijgt hij me er bijna niet meer uit. De recepten geven zoveel nieuwe inspiratie! Je wordt zeker te weten een keukenprinses. Zo is het mij ook vergaan.

Dit is iets waar ik heel goed op gelet heb bij het samenstellen van de dagmenu’s en de recepten. Ik houd erg van koken maar wil nog steeds niet 3 kwartier in de keuken staan om een warme maaltijd op tafel te zetten die in 10 minuten met minimale aandacht naar binnen wordt geschoven. Je zult sneller klaar zijn met boodschappen doen en met koken. Dat kan ik je op een briefje geven. 

Deze vraag kan ik me zo goed voorstellen. Ik zat in hetzelfde schuitje. Ook ik begon aan de overgang met o.a. nachtelijk zweten, opvliegers en aankomen. Je moest eens weten hoeveel ik zélf al gedaan had op het gebied van voeding, huis, tuin en keukenmiddeltjes. Het ene dieet na het andere, het ene huismiddeltje na het andere. En maar jojoën…en niet van mijn overgangsklachten afkomen. Door mijn leefstijl à la De EetLijn heb ik geen overgangsklachten meer, houd ik mijn gewicht stabiel, heb ik geen gezondheidsklachten en bruis ik van energie. Als ik het kan, kun jij het ook…

Dat snap ik helemaal. En zeker als ik ook nog eens roep dat je het beste op je nuchtere maag kunt bewegen. Maar joh, het kan zo simpel zijn. Een 7-minuten workout, planken, opdrukken, de trap 6x op en af, de ademhaling naar je buik brengen… het telt allemaal mee. En tja…. Wie geen tijd neemt om extra te bewegen, zal vroeg of laat tijd moeten nemen om ziek te zijn. Waar geef je prioriteit aan?

Misschien heel flauw wat ik nu ga zeggen. Maar wat heb je aan een prachtig verbouwd huis als je zelf niet lekker in je vel zit, je overgangsklachten je in de weg zitten, gezondheidsklachten ondervindt en die nare kilo’s er maar niet afkrijgt? Waarom zou je beter voor je huis zorgen dan voor je eigen lichaam? Nu is het de verbouwing, morgen is het een opleiding van je man, of het sporten van de kinderen. Of de auto moet vervangen worden. Er is altijd wel een reden om jezelf niet op de eerste plaats te zetten. Maar als jij het zelf niet doet, wie doet het dan wel? Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen en het beste moment is nu!

Bij een evenwichtige en gezonde leefstijl zouden we zonder supplementen moeten kunnen leven. Toch valt het me op dat men het niet vreemd vindt als mensen medicijnen gebruiken en vaak wél als ze supplementen gebruiken. De supplementen, in combinatie met gezonde voeding, kunnen juist helpen voorkomen dat je aan de medicatie moet. En waarom krijgen koeien en paarden likstenen met selenium en moeten wij alles uit onze voeding kunnen halen?

Soms kan ik het me voorstellen dat je de afstand wat groot vind. Maar we vinden dan de oplossing in bijvoorbeeld online contact via zoom. Uiteraard verkies ikzelf wel een afspraak in de praktijk maar soms is dit niet haalbaar. Via de computer zijn we dan ook 1 op 1 in gesprek op de tijd die jouw en mij uitkomt.

Wat is jouw investering in een gezonde leefstijl zonder je overgangsklachten?

Vroeg of laat betaal je voor je gezondheid.

Hetzij nu preventief of later in de vorm van operatie, therapie, ziekte,

niet lekker in je vel zitten en altijd maar moe moe moe…

Wat andere vrouwen over het programma zeggen:

Client Logo

Ik ben zeer tevreden over dit programma, gemakkelijk en duidelijk. Mijn overgangsklachten zijn zeker verminderd door het voedingspatroon en de supplementen die ik er bij gebruik.

Anoniem 50 jr. Eetlijn klant
Client Logo

Met het volgen van De Eetlijn ben ik zeker dat veel klachten van mijn overgang duidelijk verminderd zijn. De opvliegers overdag zijn zo goed als niet meer aanwezig waardoor ik me niet hoef te generen in gezelschap. Ik blijf dit zeker doen voor de rest van mijn leven!

Anoniem 52 jr. Eetlijn klant
%d bloggers liken dit: