Ei rolletjes met zalm, roomkaas en komkommer
voor 2 stuks
Uiteraard kun je het gewoon vermenigvuldigen voor de hoeveelheid die jij wil maken!
Ingrediënten
- beetje kokosolie om in te bakken
- 2 eieren, goed losgeklopt met een snufje zout
- 2 el roomkaas
- ¼ komkommer, in plakjes gesneden met een dunschiller
- 50 g gerookte zalm
Verder nodig
Bereidingswijze
- Verwarm een koekenpan en vet hem in met een beetje kokosolie.
- Schenk de helft van het geklopte ei in de pan en bak hier een dunne omelet van, bijna als een flensje. Laat het ei aan één kant lichtbruin worden en bak dan de andere kant. Herhaal dit met het resterende eimengsel.
- Leg de omeletten op een plank. Bestrijk de omeletten met de roomkaas en leg daar de komkommer en de gerookte zalm op.
- Rol het ei strak op en snijd het in dikke stukjes.
- Je kunt ze aan spiesen rijgen met een paar komkommersterren ertussen.