fbpx

Your Silhouette

Logo de kracht van voeding

Home

Ei rolletjes met zalm, roomkaas en komkommer

eirolletjesmetzalmroomkaasenkomkommer

voor 2 stuks

Uiteraard kun je het gewoon vermenigvuldigen voor de hoeveelheid die jij wil maken!

Ingrediënten

  • beetje kokosolie om in te bakken
  • 2 eieren, goed losgeklopt met een snufje zout
  • 2 el roomkaas
  • ¼ komkommer, in plakjes gesneden met een dunschiller
  • 50 g gerookte zalm

Verder nodig

Bereidingswijze

  • Verwarm een koekenpan en vet hem in met een beetje kokosolie.
  • Schenk de helft van het geklopte ei in de pan en bak hier een dunne omelet van, bijna als een flensje. Laat het ei aan één kant lichtbruin worden en bak dan de andere kant. Herhaal dit met het resterende eimengsel.
  • Leg de omeletten op een plank. Bestrijk de omeletten met de roomkaas en leg daar de komkommer en de gerookte zalm op.
  • Rol het ei strak op en snijd het in dikke stukjes.
  • Je kunt ze aan spiesen rijgen met een paar komkommersterren ertussen.


Facebook


Pinterest


Instagram


Linkedin


Twitter


Envelope

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *