4 personen

Ingrediënten

  • 1 mango
  • 100 gram blauwe druiven
  • 100 gram witte druiven
  • 2 kiwi’s
  • 1 verse vijg
  • 1 peer

Bereiding

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Pureer de mango tot een saus. 
  2. Was de druiven. Halveer ze eventueel en verwijder de pitjes. 
  3. Schil de kiwi’s en snijd ze in halve plakken.
  4. Was de vijg en snijd hem in 8 partjes.
  5. Was de peer, snijd hem in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de kwarten peer in plakjes. 
  6. Meng het fruit, schep het in coupes en schenk de mangosaus er over.

Eet smakelijk!

Wil jij elke week een lekker recept? Meld je aan voor de informatiebrief!
Producten waar je misschien in geïnteresseerd bent

Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

WEBINAR

Tijdens dit webinar krijg je van mij inzicht in de overgang en de bijbehorende klachten. 

Wat weet jij aan het einde van dit webinar?

webinar