2 personen 30+ minuten hoofdgerecht
Ingrediënten
- 150 gram biefstuk
- 6 aardappelen
- 400 gram sperziebonen
- 1 sjalot of kleine ui
- 150 gram champignons
- peper
- 2 eetlepels vloeibare margarine
Bereiding
- Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden.
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in ca. 20 minuten gaar.
- Maak de sperziebonen schoon. Kook ze in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
- Pel de sjalot en snijd hem in halve ringetjes.
- Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
- Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi ze met wat peper.
- Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten bruin.
- Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
- Bak snel de sjalot en de champignons in de achtergebleven margarine. Strooi er peper over en schep het mengsel op het vlees.
- Geef er de sperziebonen en aardappelen bij.
Voedingswaarden per persoon
Recept | |
Energie | 445 kcal |