2 personen     30+ minuten   hoofdgerecht

Ingrediënten

  • 150 gram biefstuk
  • 6 aardappelen
  • 400 gram sperziebonen
  • 1 sjalot of kleine ui
  • 150 gram champignons
  • peper
  • 2 eetlepels vloeibare margarine

Bereiding

  1. Leg de biefstuk ca. ½ uur in de diepvries zodat het vlees gemakkelijk in dunne plakjes kan worden gesneden.
  2. Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in een bodempje water met een deksel op de pan in ca. 20 minuten gaar.
  3. Maak de sperziebonen schoon. Kook ze in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
  4. Pel de sjalot en snijd hem in halve ringetjes.
  5. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakken.
  6. Snijd de biefstuk in dunne plakken en bestrooi ze met wat peper.
  7. Verhit de margarine en roerbak het vlees in enkele minuten bruin.
  8. Neem het vlees uit de pan en houd het warm.
  9. Bak snel de sjalot en de champignons in de achtergebleven margarine. Strooi er peper over en schep het mengsel op het vlees.
  10. Geef er de sperziebonen en aardappelen bij.

Voedingswaarden per persoon

  Recept
Energie 445 kcal
Wil jij elke week een lekker recept? Meld je aan voor de informatiebrief!
Producten waar je misschien in geïnteresseerd bent

Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Vergeet niet dit e-boek te downloaden!

Dit boek gaat je helpen met het krijgen van een platte buik d.m.v. voeding!