Geroosterde zoete aardappelsalade

2 porties
Benodigdheden:
- 4 middelgrote zoete aardappelen, gehakt
- 2 teentjes knoflook, puree
- ¼ theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels olijfolie*
- 2 kopjes spinazie
- ⅛ theelepel gemalen zwarte peperkorrels
- 1 eetlepel pistachenoten, fijngehakt
* dit product is in mijn webshop verkrijgbaar
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 gr Celsius.
- Bekleed een ovenschaal met bakpapier en zet apart.
- Doe in een middelgrote kom de gehakte zoete aardappelen, knoflook, nootmuskaat en olijfolie en doe het mengsel vervolgens in de overschaal.
- Bak gedurende 20 minuten of tot ze bruin zijn en verwijdere uit de oven.
- Laat het afkoelen gedurende 10 minuten
- Maak een bedje van spinazie op twee borden en verdeel dan de zoete aardappelen erop.
- Kruid met gemalen zwarte peperkorrels en garneer met gehakte pistachenoten.
Eet smakelijk!