fbpx

Your Silhouette

Logo de kracht van voeding

Home

Geroosterde zoete aardappelsalade

Geroosterde Zoete Aardappelsalade

2 porties

Benodigdheden:

  • 4 middelgrote zoete aardappelen, gehakt
  • 2 teentjes knoflook, puree
  • ¼ theelepel nootmuskaat
  • 2 eetlepels olijfolie*
  • 2 kopjes spinazie
  • ⅛ theelepel gemalen zwarte peperkorrels
  • 1 eetlepel pistachenoten, fijngehakt

* dit product is in mijn webshop verkrijgbaar

Bereiding:

  1. Verwarm de oven voor op 180 gr Celsius.
  2. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en zet apart.
  3. Doe in een middelgrote kom de gehakte zoete aardappelen, knoflook, nootmuskaat en olijfolie en doe het mengsel vervolgens in de overschaal.
  4. Bak gedurende 20 minuten of tot ze bruin zijn en verwijdere uit de oven.
  5. Laat het afkoelen gedurende 10 minuten
  6. Maak een bedje van spinazie op twee borden en verdeel dan de zoete aardappelen erop. 
  7. Kruid met gemalen zwarte peperkorrels en garneer met gehakte pistachenoten.

Eet smakelijk!