fbpx

Your Silhouette

Logo de kracht van voeding

Home

Wanneer je zo goed je best doet om je eetpatroon te verbeteren en een gezond gewicht te bereiken, is het goed om jezelf af en toe te trakteren. Je hebt namelijk alle reden om trots te zijn op jezelf. Koop bijvoorbeeld een mooie bos bloemen. Jezelf trakteren op iets leuks in plaats van met eten, is namelijk nog veel leuker en geeft je een goed gevoel. En lief zijn voor jezelf geeft extra motivatie om vol te houden.

1. Maak een afspraak bij de kapper voor een nieuw kapsel: kies een leuk model en een mooie kleur. Zo’n nieuw kapsel geeft je veel nieuwe energie!

2. Laat het bad vollopen met warm water en een heerlijk ruikende, luxe badschuim. Plaats een paar kaarsjes langs de rand van het bad en zet eventueel een relax muziekje aan op de achtergrond. Dat wordt zeker genieten.

3. Ga met vriendin een dagje naar de sauna. Kies een arrangement waarmee je op en top wordt verwend. Een lekkere massage, een gezonde maaltijdsalade als lunch, een zonnebankje. Maak er echt een relax dagje van samen.

4. Trakteer jezelf met een cadeautje wat eigenlijk te duur is om gewoon te kopen: een luxe lipstick of mascara, een originele tas of die te gekke schoenen.

5. Breng een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste of pedicure en laat je gezicht, handen of voeten lekker verwennen.

6. Koop een nieuw tijdschrift of een goed boek. Zet thuis een kop thee en plof in je huispak op de bank om vervolgens het tijdschrift of boek op je gemakje door te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *