Individuele coaching traject

consult
Zowel online als offline
De EetLijn
3-maanden traject
~De EetLijn~

Door middel van voeding en levensstijl je overgangsklachten de baas!

Wil jij klaar zijn met die overgangsklachten?

Ben jij er klaar mee?!

In slecht 3 maanden kan het allemaal verbeterd zijn!

Is dit herkenbaar?

beeldmerk Your Silhouette

Hoe zou het zijn voor jouw als jij

herfstvrouw

Dit is echt mogelijk:

Het traject, De EetLijn, speelt hier volledig op in. Je leert kiezen voor goede voeding en een gezonde leefstijl, niet voor even maar voor de rest van je leven. Ook ga je bijvoeding gebruiken daar ons huidige voedsel helaas niet meer (voldoende) de vitaminen en mineralen bevat die we hard nodig hebben. Dit doe je onder begeleiding van mij.

In 90 dagen transformeer jij van een vrouw die gebukt gaat onder haar overgangsklachten naar een energieke en levenslustige vrouw die je graag wilt zijn en dat ook de rest van je leven kunt zijn.

"Ik doe geen loze beloftes, het is een bewezen programma waar al veel vrouwen baat bij hebben gehad. Zie wat anderen hierover zeggen onder aan de pagina."

Het Eetlijn stappenplan:

Jouw startpakket:

EetLijn-Startpakket-met-EetLijn-Supplementen

De investering in jouw gezondheid is € 749,50

(Exclusief de supplementen voor maand 2 en 3)

Deelbetaling is mogelijk.

Wat is de opzet van de EetLijn


Geef me een paar dagen de tijd en ik zal je helpen
je lichaam te laten veranderen in een vetverbrandend machientje en je overgangsklachten zodanig te verminderen
dat ze geen hoofdrol meer spelen, zonder noemenswaardige ontwenningsverschijnselen.

met als resultaat:

> Zo goed als geen overgangsklachten meer
> Een gezond gewicht
> Minder gezondheidsklachten
> Meer energie en vitaliteit
> Een stralend uiterlijk

Veel gestelde vragen:

Dit is zó herkenbaar. Vroeger háátte ik het om te koken. Echt…mijn man kreeg mij de keuken niet in. Nu krijgt hij me er bijna niet meer uit. De recepten geven zoveel nieuwe inspiratie! Je wordt zeker te weten een keukenprinses. Zo is het mij ook vergaan.

Dit is iets waar ik heel goed op gelet heb bij het samenstellen van de dagmenu’s en de recepten. Ik houd erg van koken maar wil nog steeds niet 3 kwartier in de keuken staan om een warme maaltijd op tafel te zetten die in 10 minuten met minimale aandacht naar binnen wordt geschoven. Je zult sneller klaar zijn met boodschappen doen en met koken. Dat kan ik je op een briefje geven. 

Deze vraag kan ik me zo goed voorstellen. Ik zat in hetzelfde schuitje. Ook ik begon aan de overgang met o.a. nachtelijk zweten, opvliegers en aankomen. Je moest eens weten hoeveel ik zélf al gedaan had op het gebied van voeding, huis, tuin en keukenmiddeltjes. Het ene dieet na het andere, het ene huismiddeltje na het andere. En maar jojoën…en niet van mijn overgangsklachten afkomen. Door mijn leefstijl à la De EetLijn heb ik geen overgangsklachten meer, houd ik mijn gewicht stabiel, heb ik geen gezondheidsklachten en bruis ik van energie. Als ik het kan, kun jij het ook…

Dat snap ik helemaal. En zeker als ik ook nog eens roep dat je het beste op je nuchtere maag kunt bewegen. Maar joh, het kan zo simpel zijn. Een 7-minuten workout, planken, opdrukken, de trap 6x op en af, de ademhaling naar je buik brengen… het telt allemaal mee. En tja…. Wie geen tijd neemt om extra te bewegen, zal vroeg of laat tijd moeten nemen om ziek te zijn. Waar geef je prioriteit aan?

Misschien heel flauw wat ik nu ga zeggen. Maar wat heb je aan een prachtig verbouwd huis als je zelf niet lekker in je vel zit, je overgangsklachten je in de weg zitten, gezondheidsklachten ondervindt en die nare kilo’s er maar niet afkrijgt? Waarom zou je beter voor je huis zorgen dan voor je eigen lichaam? Nu is het de verbouwing, morgen is het een opleiding van je man, of het sporten van de kinderen. Of de auto moet vervangen worden. Er is altijd wel een reden om jezelf niet op de eerste plaats te zetten. Maar als jij het zelf niet doet, wie doet het dan wel? Je bent het waard om goed voor jezelf te zorgen en het beste moment is nu!

Bij een evenwichtige en gezonde leefstijl zouden we zonder supplementen moeten kunnen leven. Toch valt het me op dat men het niet vreemd vindt als mensen medicijnen gebruiken en vaak wél als ze supplementen gebruiken. De supplementen, in combinatie met gezonde voeding, kunnen juist helpen voorkomen dat je aan de medicatie moet. En waarom krijgen koeien en paarden likstenen met selenium en moeten wij alles uit onze voeding kunnen halen?

Soms kan ik het me voorstellen dat je de afstand wat groot vind. Maar we vinden dan de oplossing in bijvoorbeeld online contact via zoom. Uiteraard verkies ikzelf wel een afspraak in de praktijk maar soms is dit niet haalbaar. Via de computer zijn we dan ook 1 op 1 in gesprek op de tijd die jouw en mij uitkomt.

Wat is jouw investering in een gezonde leefstijl zonder je overgangsklachten?

Vroeg of laat betaal je voor je gezondheid.
Hetzij nu preventief of later in de vorm van operatie, therapie, ziekte,
niet lekker in je vel zitten en altijd maar vechten tegen die kilo’s

Wat anderen over het traject zeggen:

3 mnd traject DIY

Online programma, Do it Yourself
267,95
 • De start naar jouw gezonde en vitale leven.
 • Geschikt voor jouw als jij gezond(er) en vitaal de rest van je leven wilt zijn.
 • Volledig online.
 • Incl. voedingssupplementen voor 1 mnd.
DIY

3 mnd traject

1 op 1 coaching
749,50
 • 3 maanden met begeleiding.
 • Je klachten duidelijk verminderen en/of niet meer aanwezig.
 • 1 op 1 coaching elke 2 weken.
 • Incl. voedingssupplementen voor de 1ste maand.
Most Buy

VIP traject

1 op 1 coaching (1 jr)
2595,00
 • inclusief: 3 maanden traject
 • 9 maanden lang coaching 1 op 1 elke maand na het 3-mnd traject.
 • 9 mnd lang 1x p.m. zoom-sessie
 • 9 maanden lang elke maand een volledig menu na het 3 mnd traject
Best Buy

De pakketten zijn gratis op te halen in Deventer of Lemelerveld.