• 2 personen
  • 30+ minuten 
  • hoofdgerecht

Ingrediënten:

  • 300 gram witte kool
  • 1 kleine winterwortel
  • 1 bosui
  • 1 eetlepel slasaus, 25% olie
  • 3 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 eetlepels citroensap
  • peper
  • 150 gram kippendijfilet
  • 2 eetlepels kokosolie

Bereiding:

  1. Was het stuk kool en rasp of snijd de kool fijn.
  2. Maak de wortel schoon en rasp hem grof.
  3. Maak het bosuitje schoon en snijd hem in smalle ringen.
  4. Maak een sausje van de slasaus, de yoghurt, het citroensap en wat peper.
  5. Meng het sausje met de groente. Zet de salade afgedekt koel weg zodat de smaken in trekken en de kool wat zachter wordt.
  6. Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper. Bak de kiprepen in de hete kokosolie in ca. 8 minuten gaar en bruin.
  7. Geef de kip bij de salade.
Wil jij elke week een lekker recept? Meld je aan voor de informatiebrief!
Producten waar je misschien in geïnteresseerd bent

Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Vergeet niet dit e-boek te downloaden!

Dit boek gaat je helpen met het krijgen van een platte buik d.m.v. voeding!