Webinar volgen?

Mijn droom kunnen omzetten naar realiteit!

Al heel vroeg (rond mijn 5de levensjaar) wist ik al dat ik de zorg in wilde. Daarop zijn mijn studiejaren die later volgden helemaal op gebaseerd.  Ik ben begonnen met de opleiding verpleegkunde en heb deze door omstandigheden helaas niet kunnen voltooien. Toen volgde een studie voor doktersassistente en dat mooie beroep heb ik ook ruim 10 jaar uitgeoefend totdat de huisarts waar ik mee samenwerkte er mee ging stoppen. De overgang naar een jonge huisarts was helaas niet aan mij besteed. In het laatste jaar als van mijn doktersassistente carrière ben ik moeder geworden van 1 zoon en heb na zijn komst 2 jaar heerlijk voor hem kunnen zorgen. 

Maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan: Ik wilde weer aan het werk. Zo belande ik als officemanager bij een fysiotherapiepraktijk waar ik nu nog steeds werk. Dit alweer bijna 20 jaar met veel plezier.

Toch bleef het vak doktersassistente en gezondheid van mensen bij mij door het hoofd spelen. Hier moest ik toch iets mee doen. Ik wilde zo graag mensen helpen met hun gezondheid. Dit resulteerde uiteindelijk in het feit dat ik weer de studieboeken heb opgepakt om gewichtsconsulent te worden. Een heel mooi en dankbaar beroep. Echter, daar bleef het dus niet bij en daarom ben ik mij verder gaan scholen op het specifieke onderwerp: vrouwen in de overgang op orthomoleculaire basis.

Dit levert mij echt voldoening op! Ik kan en mag (werkende)vrouwen die staan voor de tweede fase in hun leven helpen om die klachtenvrij, gezond en energiek te beleven. Met als resultaat dat ze nog kunnen blijven werken, energie overhouden om leuke dingen naast hun baan (carrière) te doen.

Maureen
Maureen Bussmann

Mijn missie:

Elke vrouw door middel van goede voeding en levensstijl, klachtenvrij, gezonder, vitaler en fitter de overgang door.

beeldmerk Your Silhouette

Wat moet je over mij weten

Zolang ik inzet zie zal ik diegene zijn die helpt. Ik zet me voor 100% in en verwacht dat ook van de ander.

Ik coach om jou te begeleiden om gezonder en fitter ouder te worden. Als het nodig is gebruik ik de spreekwoordelijke “schop onder de kont”. Ik neem geen blad voor de mond. Confrontaties ga ik hierbij niet uit de weg. Ik zal geen goede coach zijn als dit niet zou kunnen/mogen.

zakenvrouw
100 procent

Als je me zou kennen, zou je weten dat:

  • Als ik ergens voor ga, ik dat voor 100% doe
  • Ook ik graag af en toe op de bank hang met een goed boek of een goede film
  • Ik graag motorrijd met mijn man (achterop of op mijn eigen motor)
  • Ik best eigenwijs ben
  • Ik graag iets onderneem met vrienden
  • Ook ik graag lekker eet!

Ben ik de juiste coach? Vraag dan een gratis strategiegesprek aan!
Ik coach je graag naar jouw nieuwe leefstijl!

Plan je eigen afspraak met mij!

In de kalender hiernaast zie je de mogelijkheden om met mij een GRATIS strategiegesprek af te spreken. Plan het op de dag en het tijdstip dat jou uitkomt!

Ik zie je graag online.

Een praktijkafspraak kan ook!   

Doe dat dan even via de onderstaande knop zodat jij en ik op het juiste moment elkaar kunnen ontmoeten.

zakenvrouw