Over mij

Maureen Bussmann, voedingscoach

Mijn missie startte in 2016 en lijkt nu alleen maar groter en belangrijker te worden!

Begin 2016 wilde ik kleding kopen. Dus op naar een kledingwinkel om een mooie broek te kopen. Pashokje in met 3 broeken in de maat die ik dacht dat ik zou hebben. Tot mijn grote schrik moest ik als maar een grotere maat pakken voordat de broek eindelijk paste. Ik werd boos en gefrustreerd. Wat was er in de afgelopen jaren gebeurd. Langzaamaan was mijn gewicht toegenomen zonder dat ik het echt door had. Het pashokje ben ik echt uit gevlucht.

Thuisgekomen wist ik dat ik dit niet wilde. “Ik ga afvallen”. Op zoek naar een dieet dat bij mij zou passen en dat ik vol zou houden. Uiteindelijk door de bomen het bos voor mij gevonden begon ik vol goede moed. En ja, het lukte. Ik had weer het figuur en gewicht dat ik zo graag wilde. Maar… na een tijd afzien dacht ik wel alleen verder te kunnen. Ik wist nu toch dat je gewoon minder moest eten en alle lekkere dingen moest laten staan. Het gevolg was dus toch weer aankomen en weer ongelukkig in mijn vel zitten. Totdat iemand tegen mij zei: “ja, leuk hoor, dat afvallen maar je leert er dus niet van, want hoe ga je verder na je dieet?”

Dat was voor mij de eye opener. Het probleem zat hem niet in het kunnen afvallen maar vooral in hoe hou ik dit vast.

De manier om ‘hoe daarna verder’ heb ik gevonden, door middel van De Eetlijn en al jaren ben ik nu op een stabiel gewicht, voel ik me beter in mijn vel en is mijn energie met sprongen vooruitgegaan.

Ondertussen kwam ook de overgang in beeld met diverse vage en minder vage klachten. Ook die verdwenen toen ik mijn voeding en voedingssupplementen hierop ging aanpassen! Dus… en mijn gewicht en mijn overgangsklachten heb ik nu onder controle. Dit door heel eenvoudig mijn voeding en de voedingssupplementen hierop aan te passen en mijzelf hier ook aan te houden!

Mijn missie:

Elke vrouw vanaf 45+, door middel van goede voeding en levensstijl, gezonder en fitter de overgang door.

Wat moet je over mij weten:

Zolang ik inzet zie zal ik diegene zijn die helpt. Ik zet me voor 100% in en verwacht dat ook van de ander.

Ik coach om jouw te begeleiden om gezonder en fitter ouder te worden. Als het nodig is gebruik ik de spreekwoordelijke “schop onder de kont”. Ik neem geen blad voor de mond. Confrontaties ga ik hierbij niet uit de weg. Ik zal geen goede coach zijn als dit niet zou kunnen/mogen doen.

Als je me zou kennen, zou je weten dat:

  • Als ik ergens voor ga, ik dat voor 100% doe
  • Ook ik graag af en toe op de bank hang met een goed boek of een goede film
  • Ik graag motorrijd met mijn man
  • Ik best eigenwijs ben
  • Ik graag iets onderneem met vrienden
  • Ook ik graag lekker eet!

Ben ik de juiste coach? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan! Ik coach je dan graag!

Vul hier het contactformulier in

  • Ik verstuur geen spam
  • Uitschrijven van een mailinglijst kan altijd
  • Binnen uiterlijk 1 werkdag krijg je bericht
%d bloggers liken dit: