Over mij

Mijn missie startte in 2016 en lijkt nu alleen maar groter en belangrijker te worden!

Begin 2014 wilde ik kleding kopen. Dus op naar een kledingwinkel om een mooie broek te kopen. Pashokje in met 3 broeken in de maat die ik dacht dat ik zou hebben. Tot mijn grote schrik moest ik als maar een grotere maat pakken voordat de broek eindelijk paste. Ik werd boos en gefrustreerd. Wat was er in de afgelopen jaren gebeurd. Langzaamaan was mijn gewicht toegenomen zonder dat ik het echt door had. Het pashokje ben ik echt uit gevlucht.

Thuisgekomen wist ik dat ik dit niet wilde. “Ik ga afvallen”. Op zoek naar een dieet dat bij mij zou passen en dat ik vol zou houden. Uiteindelijk door de bomen het bos voor mij gevonden begon ik vol goede moed. En ja, het lukte. Ik had weer het figuur en gewicht dat ik zo graag wilde. Maar… na een tijd afzien dacht ik wel alleen verder te kunnen. Ik wist nu toch dat je gewoon minder moest eten en alle lekkere dingen moest laten staan. Het gevolg was dus toch weer aankomen en weer ongelukkig in mijn vel zitten. Totdat iemand tegen mij zei: “ja, leuk hoor, dat afvallen maar je leert er dus niet van, want hoe ga je verder na je dieet?”

Dat was voor mij de eye opener. Het probleem zat hem niet in het kunnen afvallen maar vooral in hoe hou ik dit vast.

De manier om ‘hoe daarna verder’ heb ik gevonden, door middel van De Eetlijn en al jaren ben ik nu op een stabiel gewicht, voel ik me beter in mijn vel en is mijn energie met sprongen vooruitgegaan.

Daarnaast heb ik zo goed als geen overgangsklachten, mijn voedingspatroon en de supplementen die ik gebruik helpen hiertegen heel goed. Mijn tweede deel van mijn leven is er echt zo veel makkelijker en leuker op geworden!

Mijn missie:

Elke vrouw die aan het begin staat van haar tweede deel van het leven, door middel van goede voeding en levensstijl, gezonder en fitter de overgang door te laten komen zodat ook haar leven er weer leuker, gezonder en fitter door wordt.

Wat moet je over mij weten:

Zolang ik inzet zie zal ik diegene zijn die helpt. Ik zet me voor 100% in en verwacht dat ook van de ander.

Ik coach vrouwen die aan het begin van hun overgang staan. Om gezonder en fitter ouder te worden. Als het nodig is gebruik ik de spreekwoordelijke “schop onder de kont”. Ik neem geen blad voor de mond. Confrontaties ga ik hierbij niet uit de weg. Ik zal geen goede coach zijn als dit niet zou kunnen/mogen doen.

Als je me zou kennen, zou je weten dat:

  • Als ik ergens voor ga, ik dat voor 100% doe
  • Ik ook graag af en toe op de bank hang met een goed boek of een goede film
  • Ik graag motorrijd met mijn man
  • Ik best eigenwijs ben
  • Ik graag iets onderneem met vrienden
  • Ook ik graag lekker eet!

Ben ik de juiste coach? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan! Ik coach je dan graag!

Vul hier het contactformulier in

  • Ik verstuur geen spam
  • Uitschrijven van een mailinglijst kan altijd
  • Binnen uiterlijk 1 werkdag krijg je bericht
%d bloggers liken dit: