Over mij

Maureen Bussmann
Voedingscoach / Gewichtsconsulent

mijn afbeelding komt nog!

Ik ben Maureen Bussmann, getrouwd en moeder van 1 zoon en 2 bonus-dochters. Opgegroeid in een ondernemersgezin en al jaren werkzaam in de zorg. Eerst als doktersassistente (10 jaar) en nu als office-manager in een fysiotherapiepraktijk (>14jr.). Dagelijks kom ik met allerlei mensen in aanraking en heb ik ze mogen helpen op welk vlak dan ook.

Als doktersassistente kreeg ik al vaak de vraag: ” hoe kan ik in gods naam die kilo’s kwijt raken”. Toen had ik daar geen goed antwoord op omdat ik nog jong was en zelf niet met het probleem geconfronteerd werd. Naar mate ik ouder werd, kwam helaas ook dat probleem erbij voor mijzelf.

Na jaren ook van alles geprobeerd te hebben, en natuurlijk het bekende jo-jo effect gehad te hebben gingen voor mij de ogen open! Gewoon eten maar met verstand. Gezond en voldoende, dus niet te veel! Zelf heb ik die knop nu enkele jaren geleden omgezet en nog steeds ben ik er heel blij mee.

Een feestje, dineetje, weekendje weg, vakantie: ik maak voor mijzelf de keuze om te kiezen of ik iets wel of niet wil eten/drinken.

Dit gaat zeker niet vanzelf, ook ik heb hulp hierbij gehad. Dit heeft er wel toegeleid dat ik dieper ben gaan nadenken over wat wij eten en waarom wij die bepaalde keuzes maken. Dat heeft mij ertoe gezet om er meer over te leren en heb ik dus gekozen om gewichtsconsulent te worden. Hierdoor heb ik nog meer inzicht gekregen in voeding en hoe ik anderen daarbij kan coachen.

Mijn Missie:

Samen op weg naar een gezonde eet- en leefstijl.

In mei 2019 is het een feit dat ik praktijk mag voeren aan de Vilstersestraat 35 in Lemelerveld. Vanuit hier coach ik mensen naar een gezond eet- en leefpatroon. Dit levert een gezonde toekomst op. Vanaf Augustus 2019 heb ik ook een praktijk in Deventer aan de Heukelenseweg 25. Zo ben ik nog beter bereikbaar voor iedereen.

Samen met jou ga ik vol passie aan de gang maar ook van jou verwacht ik commitment.

Het gaat uiteindelijk om een gezonde eet- en leefstijl. Dat iedereen op een gezonde manier ouder mag worden.

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Informatie aanvragen
Print Friendly, PDF & Email
Share this Page