Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel de pasta in een vergiet onder koud water en laat het goed uitlekken.
  2. Maak de groente schoon en snijd het klein. 
  3. Kook de bleekselderij in een beetje water beetgaar.
  4. Was het stuk komkommer en snijd het in blokjes. 
  5. Was de tomaatjes en halveer ze.
  6. Snijd de gerookte zalm in smalle reepjes.
  7. Pers het teentje knoflook uit boven een kom en voeg de basilicumblaadjes, de yoghurt en de olie toe. Maak dit fijn met een staafmixer of in de keukenmachine.
  8. Meng de groente, de reepjes zalm en de basilicumdressing door de pasta en maak op smaak met citroensap en peper.

Eet smakelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *