• 1 persoon
  • 0-15 minuten 
  • lunch

Ingrediënten

  • 50 gram volkoren pasta of een rest gare pasta
  • 75 gram gare groente zoals prei, sperzieboontjes, doperwtjes of 1 bosuitje en 1 stengel bleekselderij
  • stuk komkommer
  • 6 kerstomaatjes
  • 60 gram gerookte zalm
  • 1 teentje knoflook
  • ½ bosje basilicum
  • 1 eetlepel halfvolle yoghurt
  • ½ eetlepel olijfolie
  • ca. ½ eetlepel citroensap

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Spoel de pasta in een vergiet onder koud water en laat het goed uitlekken.
  2. Maak de groente schoon en snijd het klein. 
  3. Kook de bleekselderij in een beetje water beetgaar.
  4. Was het stuk komkommer en snijd het in blokjes. 
  5. Was de tomaatjes en halveer ze.
  6. Snijd de gerookte zalm in smalle reepjes.
  7. Pers het teentje knoflook uit boven een kom en voeg de basilicumblaadjes, de yoghurt en de olie toe. Maak dit fijn met een staafmixer of in de keukenmachine.
  8. Meng de groente, de reepjes zalm en de basilicumdressing door de pasta en maak op smaak met citroensap en peper.

Eet smakelijk!

Wil jij elke week een lekker recept? Meld je aan voor de informatiebrief!
Producten waar je misschien in geïnteresseerd bent

Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Vergeet niet dit e-boek te downloaden!

Dit boek gaat je helpen met het krijgen van een platte buik d.m.v. voeding!