Koffie recept

MOKKA-ROTSJES

(geeft 30 stuks)

Ingrediënten:

  • 115 gr pure chocolade (tenminste 85%), in kleine stukjes
  • 25 gr kokosolie
  • 1 tl oploskoffie
  • 55 gr kokosrasp

Bereiding:

  1. Bekleed 2-3 bakplaten met bakpapier.
  2. Doe de chocolade en boter in een hittebestendige kom en zet deze op een pan zachtjes kokend water.
  3. Verwarm al roerend tot alles glad en gesmolten is.
  4. Haal de kom van de pan.
  5. Roer de koffie door het chocolademengsel tot hij is opgelost en roer dan de kokosrasp erdoor.
  6. Schep volle theelepels van dit mengsel op de bakplaten, dek af en zet in de koelkast tot ze stevig zijn.
  7. Zet de rotsjes voor het serveren in een papieren bonbonvormpje.
  8. Eet smakelijk!
Print Friendly, PDF & Email
Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*