spruiten

Ingrediënten:

  • 60 gram magere geraspte kaas
  • 60 gram pecannoten, verbrokkeld
  • 400 gram spuiten, schoongemaakt en in partjes gesneden
  • 1 grote rode uit, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, fijngesnipperd
  • Flinke scheut olijfolie
  • 100 ml bouillon (zonder suiker)
  • ½ eetlepel kerrie
  • Versgemalen peper en Herbamare kruidenzout

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en fruit de uit samen met de knoflook, kerrie en spruitjes gedurende 3 minuten
  2. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en laat de spruitjes in ongeveer 6 minuten gaar worden en het vocht verdampen tot de spruitjes omhuld zijn met een lichte jus
  3. Breng op smaak met peper en Herbamare kruidenzout
  4. Schep de pecannoten er doorheen, dien metéén op en garneer met geraspte kaas

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: