Ingrediënten:
- 60 gram magere geraspte kaas
- 60 gram pecannoten, verbrokkeld
- 400 gram spuiten, schoongemaakt en in partjes gesneden
- 1 grote rode uit, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngesnipperd
- Flinke scheut olijfolie
- 100 ml bouillon (zonder suiker)
- ½ eetlepel kerrie
- Versgemalen peper en Herbamare kruidenzout
Bereidingswijze:
- Verwarm de olijfolie in een koekenpan en fruit de uit samen met de knoflook, kerrie en spruitjes gedurende 3 minuten
- Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en laat de spruitjes in ongeveer 6 minuten gaar worden en het vocht verdampen tot de spruitjes omhuld zijn met een lichte jus
- Breng op smaak met peper en Herbamare kruidenzout
- Schep de pecannoten er doorheen, dien metéén op en garneer met geraspte kaas
Eet smakelijk!