Pepsalade

pepsalade

Bijgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

  • ½ kropsla
  • 75 gram eikenblad sla
  • 75 gram rucola
  • 2 handen vol spinazieblaadjes
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel appelazijn
  • Eventueel ½ eetlepel balsamico-azijn
  • Peper, zout en peterselie

Bereiden

Maak de kropsla en indien nodig ook de eikenbladsla en rucola schoon en sla ze droog. Spoel de spinazieblaadjes, verwijder de steeltjes en dep ze droog. Snijd grotere blaadjes eventueel in stukken. Was de cherrytomaatjes en snijdt ze in tweeën.
Maak een vinaigrette met de olie, azijn, peper en zout. Hak de peterselie en roer deze door de vinaigrette.
Hussel alle slasoorten, spinazieblaadjes en cherrytomaatjes door elkaar en meng net voor het opdienen de vinaigrette erdoor.

Eet smakelijk!

Wil jij elke week een lekker recept? Meld je aan voor de informatiebrief!
Producten waar je misschien in geïnteresseerd bent

Vind je mijn blog leuk? Klik op de deelknop hieronder!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest

Vergeet niet dit e-boek te downloaden!

Dit boek gaat je helpen met het krijgen van een platte buik d.m.v. voeding!