fbpx

Your Silhouette

Logo de kracht van voeding

Home

Rucola salade met zalm, avocado en tomaat

Rucola salade met zalm, avocado en tomaat

Ingrediënten:

  • 25 gram rucola 
  • 75 gram wilde zalm uit blik of vers gebakken (schoongemaakt)
  • 5 cm bosui  in ringetjes
  • 1 kleine rijpe/100 gram avocado 
  • 1 volle tl Griekse yoghurt
  • 1 volle tl mayonaise 
  • peper en zout
  • 5 stuks cherrytomaatjes
  • 2 sprieten bieslook 

Bereiding:

  1. Verwijder vel en graten uit de (blik)zalm, of bak je stukjes zalm als je verse zalm gebruikt gebruikt. Snijd de tomaatjes in vieren.
  2. Halveer de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees met de Griekse yoghurt en mayonaise. Breng op smaak met peper en zout uit de molen en optioneel een drupje citroensap.
  3. Stel de salade samen zoals op de foto of geef er je eigen draai aan! Thuis restaurantje spelen, maar dan een stuk voordeliger. Extra van genieten, eet smakelijk!

(met dank aan: https://www.koolhydraatarmrecept.nl)

Zalm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *