3-mnd DIY traject

Met 3 maanden digitale begeleiding naar jou gewenste resultaat. Dat kan dit traject voor jou betekenen.

Het is GEEN dieet maar een leefstijl die je gaat aanleren!

Je hebt helemaal zelf de regie in handen. Er zitten geen coach uren bij. Die zijn optioneel bij te boeken. Het is wel raadzaam zolang je in fase 1 zit (dit is de fase waarin jij naar je gewenste resultaat werkt) voedingssupplementen blijft gebruiken. Die zijn in de webshop te bestellen.

0,00

Wissen

Beschrijving

Wat ga je krijgen:

  • Het EetLijn programmaboek; dit is jouw persoonlijke boek waar alles in staat en wat je voor altijd bij je houdt. Je zult het jaar na jaar kunnen blijven gebruiken.
  • Een digitaal receptenboek met dagmenu’s en overheerlijke, snelle en gezonde recepten voor het hele gezin.
  • Essentiële voedingsstoffen voor 4 weken die je gebruikt náást je normale maaltijden. Dit pakket bevat de Double X multivitamine, mineralen en plantenstoffen voor een optimaal resultaat, Omega 3 voor de juiste vetten en All Plant Proteïne voor o.a. spierbehoud.
  • Een cursus “12 weken op pad met jouw coach”, een compleet online trainingsprogramma van 12 weken lang. Je ontvangt twee keer per week een mail met een videoboodschap en complete informatie over 24 verschillende thema’s.
  • Toegang tot de besloten Facebook groep waar je ideetjes kunt opdoen en tips kunt krijgen.
  • Een praktische opvouwbare EetLijntas, ideaal om als reservetas mee te nemen in je handtas.Je krijgt opgestuurd de Starttas en de voedingssupplementen die erbij horen. Tevens zit er een code in waarmee jij je online kunt aanmelden om alle juiste informatie te krijgen. Na betaling wordt het pakket opgestuurd.

Het gehele programma is ontwikkeld door Nettie Bom, orthomoleculair therapeut en heeft al vele zeer goede resultaten opgeleverd.

Zelf werk ik ook al weer een aantal jaar met dit programma dat geleid heeft tot veel tevreden klanten.