
Wrap met zalm, roomkaas en rucola
Vandaag een recept met de basis vitamine D.Â
No ratings yet
Voorkomt dat je scherm donker wordt.
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 15 min
Gang Bijgerecht, Lunch, Tussendoortje
Keuken Nederlands
Porties 4 personen
Calorieën 101 kcal
Ingrediënten
- 4 wraps bij voorkeur spelt of boekweit
- 4 plakken zalm gerookt
- 50 gr rucola
- 8 el roomkaas
- Herbamare kruidenzout, peper en bieslook optioneel
Instructies
- Besmeer de wraps met de roomkaas.
- Verdeel de sla over de wraps en vervolgens de zalm.
Voedingswaarde
Nutrition Facts
Wrap met zalm, roomkaas en rucola
Aantal personen
1 persoon
Hoeveelheid per portie
Calorieën
101
% Dagelijkes hoeveelheid*
Vet
3
g
5
%
Verzadigd vet
1
g
6
%
Cholesterol
2
mg
1
%
Natrium
223
mg
10
%
Kalium
97
mg
3
%
Koolhydraten
16
g
5
%
Vezels
1
g
4
%
Suiker
2
g
4
%
Proteïne
3
g
6
%
Vitamine B5
1
mg
10
%
Selenium
8
µg
11
%
Fosfor
67
mg
7
%
Magnesium
12
mg
3
%
Mangaan
1
mg
50
%
Ijzer
1
mg
6
%
Foliumzuur
49
µg
12
%
Koper
1
mg
50
%
Calcium
54
mg
5
%
Vitamine K
15
µg
14
%
Vitamine E
1
mg
7
%
Vitamine D
1
µg
7
%
Vitamine C
2
mg
2
%
Vitamine B12
1
µg
17
%
Vitamine B6
1
mg
50
%
Vitamine B3
1
mg
5
%
Vitamine B2
1
mg
59
%
Vitamine A
324
IU
6
%
Vitamine B1
1
mg
67
%
Zink
1
mg
7
%
* Dagegelijkse hoeveelheid gebaseerd op een 2000 calorieën dieet.
Calorieën
101
Serving Size
1 persoon
Trefwoord , ,
roomkaas
ruccola
Zalm
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Laat me weten hoe je het vond!